Otel veya bölge adı
Siem Reap1004 Boutique Hotel
1004 Boutique Hotel Genel 1
1004 Boutique Hotel Genel 2
1004 Boutique Hotel Genel 3

1004 Boutique Hotel

Siem Reap / Kamboçya


Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmet...

Devamını Oku

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)14 ve sonrası
Çıkış (Check-out) ve öncesi
Zorunlu Ücretler
Opsiyonel Ücretler
Otel Hakkında


Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.


Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

National Road 6 Yolu - 0,9 km / 0,5 mi
The Happy Ranch Horse Farm At Çiftliği - 1 km / 0,6 mi
Eski Pazar Bölgesi - 1,4 km / 0,9 mi
Angkor Night Market - 1,5 km / 0,9 mi
Lucky Alışveriş Merkezi - 1,5 km / 0,9 mi
Wat Kesararam - 1,5 km / 0,9 mi
Pub Street (Barlar Sokağı) - 1,7 km / 1 mi
Charles de Gaulle Yolu - 1,7 km / 1,1 mi
Artisans D Angkor - 1,8 km / 1,1 mi
Phsar Chas Pazarı - 1,9 km / 1,2 mi
Siem Reap Sanat Merkezi - 1,9 km / 1,2 mi
Heritage Walk Alışveriş Merkezi - 2 km / 1,2 mi
SATCHA Handicrafts Center - 2 km / 1,3 mi
Kraliyet Bahçesi - 2,1 km / 1,3 mi
Angkor Alışveriş Merkezi - 2,1 km / 1,3 mi

En yakın havaalanı Siem Reap Angkor Uluslararası Havaalanı (SAI) - 45,9 km / 28,5 mi


Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.


Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi için otelin restoranı ideal, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Angkor Night Market yakınında


Siem Reap bölgesindeki 1004 Boutique Hotel konaklamanızda, Pub Street (Barlar Sokağı) ve Angkor Night Market ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Angkor Wat ile 4,4 mi (7 km) ve National Road 6 Yolu ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otel Konumu
1004 Boutique HotelBakheng Rd. Siem Reap KH

Belirtilen fiyatlar T.C. ve K.K.T.C. vatandaşları için geçerli olup tesisler yabancı uyruklu misafirlerden fiyat farkı talep edebilmektedir. Yabancı uyruklu misafirlere uygulanacak fiyatları çağrı merkezimizden öğrenebilirsiniz. Mentioned prices are valid for Turkish and Cyprus citizens only and different rates may apply for foreign guests. Please contact our call center for special fares for foreign nationals.

Sitemizde yer alan tesis özellikleri bilgilendirme amaçlıdır, hizmet ve kullanım saatleri dönemsel olarak Otel’ler tarafından değişitirilebilir. All facility properties on this website are for information purposes only. Service conditions and operating hours might be changed by hotels seasonally.

Kıbrıs rezervasyonlarında otel konaklaması ile birlikte alınan uçak biletleri paket olarak geçerlidir. Otel konaklaması iptal edildiğinde uçak bileti tek başına kullanılmaz. Uçak bileti anlaşmalı sınıflardan kesildiği için iptal iade yapılmaz.

Airplane tickets purchased with the hotel stay are valid as a package, for the reservations made in Cyprus. When the reservation is canceled, the flight ticket may not be not used. Cancellation is non-refundable as the airplane ticket is deducted from the contracted classes.

Vodafone Logo
Copyright ©2024 Tüm Hakları Saklıdır.
LogoLogoLogoLogo
seyahatyanimda.com sitesinin tüm seyahat hizmetleri Setur Servis Turistik A.Ş tarafından verilmektedir.