Otel veya bölge adı
Vina del Mar1209 Apartamento 2D Centro Viña
1209 Apartamento 2D Centro Viña Genel 1
1209 Apartamento 2D Centro Viña Genel 2
1209 Apartamento 2D Centro Viña Genel 3

1209 Apartamento 2D Centro Viña

Vina del Mar / Şili


Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç akıllı televizyon ve ücretsiz kablosuz internet vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyon...

Devamını Oku

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15 ve sonrası
Çıkış (Check-out)21 ve öncesi
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Temizlik ücreti: konaklama yeri başına konaklama başına 30 USD
  • Konaklama yerinde sizden Şili katma değer vergisi (%19) alınabilir. Şili de yerleşik olmayıp yabancı bir kart veya banka transferiyle ödeme yapan ve geçerli bir pasaport ile turist vizesi ibraz eden misafirler katma değer vergisinden (%19) muaf tutulabilir.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Kontinental kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 9 USD, çocuklar için 9 USD ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına (tek yön) 1
Devamını Oku
Otel Hakkında


Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç akıllı televizyon ve ücretsiz kablosuz internet vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.


Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Jardín Botánico Nacional - 0,4 km / 0,3 mi
Quinta Vergara - 0,5 km / 0,3 mi
Museo de Bellas Artes - 0,7 km / 0,4 mi
Club de Vina - 0,7 km / 0,5 mi
Palace Vergara - 0,7 km / 0,5 mi
Çiçek Saat - 0,8 km / 0,5 mi
Vergara Meydanı - 0,9 km / 0,5 mi
Teatro Municipal (Belediye Tiyatrosu) - 0,9 km / 0,6 mi
Viña del Mar Municipal Theatre - 0,9 km / 0,6 mi
Avenida Peru Alışveriş Bölgesi ve Seyir Noktası - 0,9 km / 0,6 mi
Vina del Mar Casino - 1 km / 0,6 mi
Quinta Vergara Anfitiyatrosu - 1 km / 0,6 mi
Wulff Kalesi - 1 km / 0,7 mi
Palacio Presidencial de Cerro Castillo - 1,1 km / 0,7 mi
Caleta Abarca Plajı - 1,2 km / 0,7 mi

Tercih edilen havaalanı 1209 Apartamento 2D Centro Viña Santiago (SCL-Arturo Merino Benitez) - 109,4 km / 68 mi mesafede


Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.


Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7 ve 10, hafta sonu 8 ve 11 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.


Jardín Botánico Nacional yakınında


1209 Apartamento 2D Centro Viña size Vina del Mar merkezinde, Valparaiso Limanı ve Çiçek Saat ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jardín Botánico Nacional ile 0,5 mi (0,9 km) ve Museo de Bellas Artes ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Belirtilen fiyatlar T.C. ve K.K.T.C. vatandaşları için geçerli olup tesisler yabancı uyruklu misafirlerden fiyat farkı talep edebilmektedir. Yabancı uyruklu misafirlere uygulanacak fiyatları çağrı merkezimizden öğrenebilirsiniz. Mentioned prices are valid for Turkish and Cyprus citizens only and different rates may apply for foreign guests. Please contact our call center for special fares for foreign nationals.

Sitemizde yer alan tesis özellikleri bilgilendirme amaçlıdır, hizmet ve kullanım saatleri dönemsel olarak Otel’ler tarafından değişitirilebilir. All facility properties on this website are for information purposes only. Service conditions and operating hours might be changed by hotels seasonally.

Kıbrıs rezervasyonlarında otel konaklaması ile birlikte alınan uçak biletleri paket olarak geçerlidir. Otel konaklaması iptal edildiğinde uçak bileti tek başına kullanılmaz. Uçak bileti anlaşmalı sınıflardan kesildiği için iptal iade yapılmaz.

Airplane tickets purchased with the hotel stay are valid as a package, for the reservations made in Cyprus. When the reservation is canceled, the flight ticket may not be not used. Cancellation is non-refundable as the airplane ticket is deducted from the contracted classes.

Vodafone Logo
Copyright ©2024 Tüm Hakları Saklıdır.
LogoLogoLogoLogo
seyahatyanimda.com sitesinin tüm seyahat hizmetleri Setur Servis Turistik A.Ş tarafından verilmektedir.